Schimmel verwijderen

Het interieur van uw wagen kan vochtig worden door een lekkage (rubber bij de deur, bij het luchtrooster, …) of door een slecht werkende airco. Door de hoge vochtigheidsgraad in uw auto kan er schimmelvorming optreden. Dat zorgt niet alleen voor een onaangename geur, het is ook erg ongezond. Wanneer u de oorzaak van het probleem heeft kunnen oplossen is het dan ook belangrijk om het interieur van uw wagen terug schimmelvrij te maken.

Met een grondige dieptereiniging behandelen wij uw zetels, dakhemel en andere elementen in uw wagen om de schimmel te verwijderen. Daarna plaatsen we een ozontoestel in uw auto om alles te desinfecteren. De ozon werkt in op de schimmels en bacteriën en breekt deze af. Zo krijgt uw wagen niet alleen een frisse geur maar is alles ook gedesinfecteerd.

Ook de luchtkanalen van uw airco worden op deze manier volledig ontsmet.

HACCP

Heeft u last van schimmel in een voertuig waarmee u voedingsmiddelen vervoert? Wij werken volgens de HACCP regelgeving. We ontsmetten en desinfecteren uw koelwagen of bestelwagen zonder gevaar voor de voedselveiligheid.

Ford (voor)
Ford (na)
Schimmel verwijderen Opel (voor)
Schimmel verwijderen Opel (na)

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.