Ramen reinigen met osmose water

Bij AquaBlue begrijpen we hoe belangrijk het is om uw ramen streeploos en glanzend schoon te houden. Daarom maken wij gebruik van osmose water, een innovatieve en milieuvriendelijke methode voor glasbewassing.

Wat is osmose water?

In normaal kraan- en regenwater zitten mineralen, zouten, kalk en bacteriën opgelost. Deze resten verdampen niet mee en blijven achter op uw ramen. Als het geregend heeft en het water is opgedroogd, dan ziet u de bekende kringetjes op uw raam. Osmose water, ook wel gedemineraliseerd water genoemd, is water dat door een speciaal filterproces is ontdaan van alle mineralen en onzuiverheden. Dit betekent dat het volledig vrij is van kalk, zouten en andere verontreinigingen die strepen en vlekken kunnen veroorzaken op uw ramen.

Osmosewater is drinkbaar, alleen is het nergens voor nodig en kan men beter kraanwater drinken. Dit omdat er in kraanwater mineralen, calcium en magnesium inzit wat juist gezond is omdat je lichaam deze stoffen nodig heeft.

Voordelen van osmose water:

  • Streeploos resultaat: Omdat osmose water geen mineralen bevat, laat het geen strepen of vlekken achter op uw ramen.
  • Milieuvriendelijk: Er zijn geen chemische reinigingsmiddelen nodig, wat beter is voor het milieu en uw gezondheid.
  • Efficiëntie: Osmose water dringt diep door in het oppervlak van het glas, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil wordt verwijderd.

Hoe werkt het?

Onze professionele glazenwassers gebruiken een uitschuifbare telescoopsteel met een borstel die het osmose water gelijkmatig over het raam verdeelt. Het osmose water wordt door middel van een slang langs de steel omhoog gepompt en tijdens het borstelen constant aangebracht. Dit zorgt ervoor dat al het vuil effectief wordt verwijderd en uw ramen er weer als nieuw uitzien.

Waarom kiezen voor AquaBlue?

Bij AquaBlue streven we naar perfectie in elke schoonmaak klus. Onze ervaren teamleden zijn getraind in het gebruik van osmose water en zorgen ervoor dat uw ramen altijd een streeploos en glanzend resultaat hebben. Kies voor een duurzame en effectieve manier van ramen reinigen met AquaBlue!

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.