Onze diensten voor garage en concessiehouders

fleet onderhouden

Aquablue is u als professioneel graag van dienst bij het onderhoud van uw wagenpark en gebouwen. We kunnen uw wagenpark en bedrijfswagen wassen en reinigen. Onze mobiele car- en truck hand wash komt ter plaatse met een volledig uitgeruste bestelwagen. Bij spoedinterventies staan we zelfs op zon-en feestdagen voor u klaar.

Voor garage en concessiehouders werkt AquaBlue met een vast uurtarief. Daarbij zijn steeds alle producten inbegrepen tenzij anders vermeld.
Bij ons dus geen meerprijzen voor een dieptereiniging, het polijsten van een een klein krasje, etc…

Enkel het polijsten van grotere stukken, lakverzegelingen, ozon-geurbehandeling, etc worden in rekening gebracht.
Dit wordt steeds op voorhand afgesproken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Lees meer over onze reinigingsdiensten of vraag vrijblijvend een offerte

Carrosserie

Anti-Insecten behandeling

anti insecten carrosserie

Met een gewone wasbeurt krijg je de insecten meestal niet helemaal van uw carrosserie. De insecten worden het best verwijderd met de juiste producten. AquaBlue gebruikt een professionele anti-insecten reiniger. Zo voorkomt u beschadiging aan uw carrosserie.

Lakcorrecties

polijsten

Krassen, dofheid, … zijn defecten in de autolak waar veel wagens mee te kampen hebben. Deze defecten kunnen verwijderd worden door gebruik te maken van verschillende lakbehandelingen.  Afhankelijk van de staat en leeftijd van de laklaag kan geopteerd worden voor een lichte of een complete lakcorrectie!

Spot-repair

polijsten voor

Heeft u zich misrekend bij het parkeren of het uit rijden van uw garage? Een kleine kras in uw autolak, het is snel gebeurd. Gelukkig kan u bij ons terecht voor een spot-repair. Een spot-repair wordt vooral gebruikt om kleine lakschade te herstellen. Wanneer het slechts oppervlakkige krassen betreft is het niet altijd nodig om een dure carrossier in te schakelen.

Chrome

chrome uitlaat opblinken

Chroom is niet van zichzelf glanzend, het onderliggende nikkel zorgt voor de hoogglans. Wordt op het glanzende nikkel een (te) dikke chroomlaag aangebracht, dan is het resultaat een muisgrijze chroomlaag. Chroom kan echter prima gepolijst en gepoetst worden.

Clayen

clayen carrosserie

Bij het clayen van uw auto wordt het oppervlak eerst natgemaakt met een smeermiddel. Daarna wordt de klei voorzichtig heen en weer geschoven over het gesmeerde gebied met behulp van zo weinig mogelijk druk. Zo wordt alle verontreiniging van je carrosserie geha

Lakverzegeling

lakverzegeling carrosserie

Een lakverzegeling is een behandeling die je autolak voor langere tijd beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het zorgt ervoor dat het vuil zich minder snel vasthecht en de glans van je lak langer behouden blijft.​

Nano-coating voorruit

nano coating autorruit

Verhoog uw zichtbaarheid in het verkeer bij regenweer door het aanbrengen van een nano coating op uw voorruit. Deze zorgt door de unieke structuur zodat water en vuil zich niet meer op uw voorruit kan vasthechten.

Polijsten

swirls na bewerking

Ziet de lak van uw wagen er dof uit? De vele minuscule krasjes in de lak zijn waarschijnlijk de grote boosdoener. Het licht kaatst namelijk terug op de randen van deze krasjes met als gevolg dat de lak lichter lijkt.

Stickers en lijmresten verwijderen

stickers verwijderen auto

Uw logo en adres op uw bedrijfsvoertuig aanbrengen is een goed idee, maar wat als u het voertuig wenst te verkopen? Als u het voertuig laat ontstickeren stijgt de verkoopwaarde ervan gegarandeerd enkele honderden euro’s

Lakinspectie

lakinspectie

De lak van een wagen zegt heel veel over de geschiedenis ervan, wat hij meegemaakt, waar er herstellingen gebeurd zijn.
Hoe interessant zou het dus zijn om een hiervan een uitgebreid verslag te krijgen die u alles leert over waar er herstellingen gedaan zijn en bovendien hoe goed die gedaan zijn? Dan is een lakinspectie wat u nodig heeft.

Interieur

Behandeling van kunststof

kunststof herstellen

Het reinigen van kunststof, rubber of vinyl is niet altijd even makkelijk. Hardnekkige vlekken en lichte krassen zijn soms moeilijk te verwijderen.
Ook krijgen ze het hard te verduren door UV-straling. Na verloop van tijd verliest het kunststof zijn oorspronkelijke kleur en krijgt het een mat uiterlijk..​

Behandeling van lederen auto interieur

voeden van lederen interieur

​​Leder is een natuurproduct, het heeft net als uw huid poriën. Daarom moet het leder van uw auto regelmatig behandeld worden. Doet u dit niet, dan hoopt het vuil zich op in de poriën van het leder. Laat het lederen interieur van uw fleet regelmatig behandelen, zo behoud uw investering zijn waarde.

Dieptereiniging van autozetels

vlekken verwijderen met dieptereiniging

Bij een dieptereiniging wordt het interieur van uw wagen volledig onder handen genomen. Met behulp van een extractor worden de meest hardnekkige vlekken uit uw auto zetels en bekleding verwijderd. Indien de zetels extreem vuil zijn dan demonteren we ze uit het voertuig.

Ozon geurbehandeling

ozonbehandeling interieur auto

Wordt in uw auto gerookt, of hangt er een onaangename geur? Zelfs het grondig reinigen van uw wagen is soms niet voldoende. De geuren bevinden zich in de diepste vezels van het interieur van uw auto. Met een ozonbehandeling worden deze vieze luchtjes geneutraliseerd en ruikt uw wagen weer als nieuw. Daarnaast behandelen we ook uw airco en ventilatiesysteem zodat aanwezige geuren volledig verdwenen zijn.

Interieurbescherming

interieurbescherming auto

Na deze behandeling is uw bekleding voorzien van een onzichtbare beschermlaag die zich hecht in de vezels van de bekleding. De beschermlaag zal voorkomen dat vlekken zich in de bekleding vastzetten. Vloeistoffen dringen niet in uw zetels, maar blijven op het oppervlak aanwezig.

Dakhemel reinigen

dakhemel auto reinigen

Wanneer er in een wagen gerookt werd, zal de binnenkant van het dak een grondige reiniging kunnen gebruiken.  Wij verwijderen vlekken (nicotine, schimmels, etc) en ontgeuren ook de dakbekleding. Zo stijgt de waarde van de wagen meteen als u die tweedehands wil door verkopen.

Wassen

Fleet / werkvoertuigen wassen

Simoniseren

simoniz logo

Een simonis heeft als doel de wagen op te frissen door hem meer glans te geven en ondiepe krasjes (swirls,waskrasjes) te herstellen. Die krasjes weerkaatsen namelijk het licht waardoor de lak er dof uit ziet.

Ontmossen

ontmossen auto

Een niet onbelangrijk onderdeel bij het wassen van uw wagen is het reinigen van de deur- en kofferlijsten. Hoewel het vaak vergeten wordt kan het vuil zich beginnen opstapelen tussen de lijsten, en de afsluitings rubbers van uw deuren en koffer aantasten

Polijsten van koplampen

koplampen polijsten na

Doffe koplampen of koplampen die verkleurd zijn zorgen ervoor dat de lichtsterke sterk afneemt.
Soms zo erg dat u niet meer door de autokeuring raakt.
AquaBlue krijgt uw koplampen terug als nieuw door ze te polijsten.

Velgen reinigen

aluminium velgen reinigen

​Het reinigen van uw velgen is een niet te missen stap in het onderhoud van uw wagen. Deze krijgen het namelijk zwaar te verduren. Remstof, strooizout, opspattend vuil etc komen op uw velgen terecht. Indien deze niet regelmatig gereinigd worden kan het vuil invreten op het aluminium en schade toebrengen aan de velgen.

Motorblok reinigen

motor reinigen na

Een goede verzorging zorgt er voor dat uw wagen zijn waarde behoud. Een slecht onderhouden motor en brandstofsysteem leidt tot slechte prestaties met een verhoogde kans op storingen en een hoog brandstofverbruik. Wij hebben de oplossing !

Waxen

waxen carrosserie

De lak van uw wagen wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf. UV stralen, vocht, hars, uitwerpselen van vogels, etc. zorgen ervoor dat uw lak zijn glans verliest en de intensiteit van de kleur vervaagd. Uw auto waxen beschermt de lak tegen deze invloeden. Na deze behandeling is de carrosserie van de wagen weer beschermd en waterafstotend.​

Algemene reiniging

Reinigen van containers

reiniging container

Wanneer uw container terug komt van een transport , dan is de binnenkant vaak verontreinigd door de inhoud ervan. AquaBlue helpt u graag om deze te reinigen en te ontvetten zodat ze terug kunnen gebruikt worden voor een nieuw transport.

Kippers en opleggers (trailers) schoonmaken

vrachtwagens wassen

De aankoop van bedrijfsvoertuigen zoals kippers en opleggers zijn een grote investering. U wilt dan ook dat deze optimaal onderhouden worden zodat u deze lang kan blijven gebruiken. AquaBlue helpt u graag bij het schoonmaken van uw bedrijfsvoertuigen.

Reinigen van stallen en landbouwmachines

reinigen van stallen

U zoekt een partner voor het onderhoud en de reiniging van uw stallen en landbouwmachines? AquaBlue zorgt voor een een vakkundige stalreiniging van uw pluimvee– varkens– en rundveestallen alsook industriegebouwen en dergelijke.

Schoonmaak van zwembaden

zwembad schoonmaak

U hebt een zwembad, maar ziet op tegen de schoonmaak en het onderhoud er van? Algen, kalk, insecten enz ze bederven het uitzicht en plezier van een eigen zwembad. Zwembaden en het water kunnen ondanks de chemicaliën over de jaren toch vuil worden. Uw zwembad leegmaken, schoonmaken en terug vullen is dan de enige optie.

Reinigen van vaartuigen

vaartuigen reinigen

Een eigen boot dient om van te genieten. Maar het vergt ook veel tijd om de boot te onderhouden. AquaBlue helpt u om uw boot of jacht in optimale conditie te houden. Ook de cabines van binnenschepen nemen wij met plezier onder handen.

Reinigen van vliegtuigen

prive jet reinigen

Het laatste wat u wilt doen na een vlucht is nog eens een paar uur doorbrengen om uw vliegtuig of helikopter schoon te maken. Uw sportvliegtuig of privé jet verdient de nodige aandacht. Daarom kan u steeds rekenen op onze flexibele dienstverlening voor het reinigen van uw vliegtuig of helikopter.

Ontmossen van serres

glas wassen

Op het einde van de zomer of de herfst geeft u de serre best een grote reinigingsbeurt. De ruiten worden gewassen met water en met een hoge druk reiniger.  Goede hygiëne in de serre,  is een onmisbaar uitgangspunt voor het voorkomen van ziekten en plagen.

Reinigen van bussen en autocars

interieur autocar reinigen

U wenst uw passagiers steeds te vervoeren in een nette bus, dan staat AquaBlue steeds voor u klaar. Met onze flexibele mobiele service kunnen wij u van dienst zijn wanneer het u past.

Vraag een offerte

Voor onze garag en concessiehouders maken wij steeds een offerte op maat. Bij ons geen verrassingen en meerprijzen voor een dieptereiniging, een klein krasje wat op te polijsten, etc…
Bij ons word enkel gerekend op uurtarief, de gebruikte producten en materialen inbegrepen, tenzij anders vermeld.

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.