Mobiele carwash

Met onze mobiele carwash komen we bij u thuis, op het bedrijf of op kantoor ter plaatse. We beschikken over een volledig ingerichte bestelwagen om uw wagen te kunnen wassen en behandelen. Het enige wat we nodig hebben is een elektriciteits- en wateraansluiting. Heeft u geen water aansluiting in de buurt? Wij beschikken ook over een mobiele watertank met osmosewater.

Onze mobiele car- en truck hand wash staat 7 dagen op 7 voor u klaar. Zo kunnen we langskomen wanneer u thuis bent of wanneer uw bedrijfsvoertuigen aanwezig zijn.
Ook in het weekend en op zon- en feestdagen. Ook afstand is voor ons geen probleem. Wij bedienen klanten in zowel West-Vlaanderen als Oost-Vlaanderen en regio Brussel.

Zowel voor concessiehouders, garages, bedrijven en particulieren reinigen en detailen wij wagens. Wij kunnen u helpen bij het klaarzetten van nieuwe of tweedehands wagens voor verkoop. Wenst u uw vrachtwagens te laten reinigen? Lees hier meer over onze mobiele truck wash

 

Contacteer ons voor meer informatie over de prijzen. Bekijk zeker ook onze andere diensten.

mobiele carwash

Wassen zonder krassen

Onze mobiele carwash gebruikt producten en technieken waarmee bij het wassen van uw auto we de kans op krassen zoveel mogelijk vermijden. Bij het drogen gebruiken we speciale doeken die uw carrosserie met zachtheid behandelen en we de kans op krassen minimaliseren.

Wij hebben ook de optie om gebruik te maken van een uniek droogsysteem met lucht. We gebruiken dus geen droogdoeken meer waardoor de kans op krassen en “swirls” uitsluit. Dat zorgt ervoor dat uw auto zijn glans zal behouden en niet dof wordt. Onze droogblazer maakt het mogelijk de auto contactloos te drogen met behulp van warme en gefilterde lucht.

wagenpark onderhouden
fleet onderhouden
mobiele carwash wagenpark
body magic logo
chemical guys logo
Cartec logo
Rosso logo
3M logo
colad logo
fixina logo
automagic logo
rupes logo
meguirs logo
logo koala products
logo green care professional

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.