Desinfecteren met stoomreiniging

Stoomreiniging is een reinigingsmethode waarbij water aan de kook wordt gebracht door een boiler. De temperatuur kan hierbij oplopen tot 175 / 180 graden Celsius. Dit is de temperatuur voor de ontsmettende werking zonder dat aanvullende middelen benodigd zijn.

Hierdoor verbruiken wij ook zeer weinig water. Reinigen met stoom heeft het voordeel dat er dieper liggende plekken en poriën bereikt worden dan gewoon schoonmaken.

Stoomreiniging kan op vele manieren en objecten worden toegepast. Met onze professionele stoomreinigers, reinigen wij probleemloos dit binnen- en buitenkant van uw auto, boot, camper of caravan. Naast onze diensten in de autobranche, zijn wij vooral actief in het reinigen van meubels binnenshuis, alsmede keukens en badkamers. Dus ook voor een professionele reiniging van stoelen, banken en tapijten, bent u bij ons aan het juiste adres.

Doordat het waterverbruik in vergelijking met regulier schoonmaken zeer laag is, is het gebruik van een stoomreiniger milieuvriendelijk. Voor het reinigen van een auto verbruiken wij slechts drie tot vier liter water.

HACCP

Met een stoomreiniging kunnen wij volledig volgens de haccp regelgeving oppervlakten ontsmetten. Doordat er geen producten nodig zijn is het dan ook nog eens zeer goed voor de voedselveiligheid.

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.