Dieptereiniging autozetels

​Een dieptereiniging doet de vlekken uit uw autozetels verdwijnen. Eet u regelmatig achter het stuur? Neemt u de honden mee in de auto? Of zit u al eens met vuile werkkledij in de wagen? Dan is de kans groot dat uw zetels intussen hardnekkige vlekken bevatten. Onze extractor reinigt uw zetels tot in de diepste vezels.

Dieptereiniging / interieurreiniging

dieptereiniging autozetel

Bij een dieptereiniging wordt het interieur van uw wagen volledig onder handen genomen. Met behulp van een extractor worden zelfs de hardnekkigste vlekken uit uw auto zetels en bekleding verwijderd. Indien de zetels extreem vuil zijn dan demonteren we ze uit het voertuig. Zo kunnen we zelfs de kleinste hoekjes bereiken. met als resultaat een optimale reiniging.

Ook het tapijt, de matten en de bekleding van uw koffer kunnen (indien u dat wenst) grondig gereinigd worden met de extractor.

Lederen interieur

Indien u een lederen interieur heeft, kan u kiezen voor het reinigen & opnieuw voeden voor een zacht en soepel resultaat. Het tapijt, de matten, en kofferbekleding kunnen eveneens gereinigd worden.​

Het gemiddelde auto-interieur bevat ongeveer 700 schadelijke bacteriën, op een wc-bril krioelen er slechts 80/2,5 cm 2

​Geurhinder

​Waneer uw interieur sterk bevuild is in combinatie met geurhinder (nicotine, hondengeurtjes, muffe geur, etc..) raden wij een dieptreiniging aan met een extra “ozonbehandeling“. De vieze geurtjes kunnen zich ook nog diep in het interieur en ventilatie / airco systeem bevinden. Met een professioneel toestel bestrijden we deze geurtjes en ruikt uw interieur weer als nieuw.

autozetels schoonmaken
dieptereiniging autozetel
vlekken verwijderen autozetels
dieptereiniging hoofdsteun
vlekken verwijderen autozetels
autozetel schoonmaken
vlekken autozetel verwijderen
dieptereiniging autozetel
dieptereiniging autozetel
dieptereiniging auto

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.