Het lederen interieur reinigen van uw auto (reconditioneren)

​​Leder is een natuurproduct, het heeft net als uw huid poriën. Daarom moet het leder van uw autozetels regelmatig behandeld worden. Doet u dit niet, dan hoopt het vuil zich op in de poriën van het leder.

​Reinigen van een leder

Wanneer er zich vuil ophoopt in de porien van het leder dan zie je dat bij lichtgekleurd leder natuurlijk aan de verkleuring, maar ook donkergekleurd leder is er minstens even gevoelig voor. Oliën, vetten en zweet zorgen er voor dat uw leder gaat blinken. Een ​gezond en proper lederen interieur heeft een matte glans.​

​Het lederen interieur reinigen van uw auto doen wij natuurlijk met de grootste zorg en met producten van topkwaliteit. Het interieur wordt volledig ontvet en tot in de poriën gereinigd en geborsteld.

​Het leder voeden en oppoetsen

leder behandeling auto

Nadat het leder van uw autozetels gereinigd en droog is, moet het ook nog gevoed worden. Doet u dit niet, dan wordt het leder, net als uw huid, droog en schraal en komen er vroeg of laat droogte scheurtjes in.

Bij een cabrio wordt het leder regelmatig blootgesteld aan UV-straling. Dit versnelt de uitdroging en verkleuring van uw interieur.

Het leder voeden gebeurt met een gespecialiseerde melk die je op het leder aanbrengt. Al onze producten beschikken over een UV-filter. Tevens bevat het product een aangenaam lederparfum waardoor uw interieur weer als nieuw ruikt. Het is aan te raden de behandeling elk jaar opnieuw te laten uitvoeren. Zo blijft uw interieur steeds voldoende gevoed.

lederen interieur reinigen
verweerd leder voeden
lederen zetel oppoetsen
leder herstellen
lederen zetels reinigen
leder autozetel reinigen resultaat
lederen interieur reinigen
leder herstellen auto
leder autozetels voeden
Leder en interieur reiniging BMW M5

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.