Professioneel reinigen en high-end detailen van wagens en vrachtwagens

AquaBlue is een bedrijf actief in de reiniging en automobielsector dat zich heeft gespecialiseerd in high-end detailen en reinigen van wagens en vrachtwagens. Met onze mobiele carwash komen wij bij u thuis, op het bedrijf of op kantoor ter plaatse. Daarnaast hebben wij ook onze eigen werkplaats met gespecialiseerd materiaal.

Wij bieden onze klanten steeds een onberispelijke service tegen de meest concurrentiële prijs. Door onze flexibiliteit komt u als klant steeds op de eerste plaats. Dankzij opleidingen zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en slagen wij erin de beste kwaliteit af te leveren. Zowel voor bedrijven als particulieren staan wij steeds klaar.

Professionele schoonmaak, ramenwas en algemene reiniging

U kan bij AquaBlue terecht voor allerhande schoonmaak opdrachten. Wij staan onder meer in voor het reinigen en onderhouden van kantoren, scholen, appartementen, … Het wassen van ramen en rolluikenSchoonmaken en desinfecteren van koelcellen, slagerijen, keukens, bakkerijen, … Maar ook het reinigen van landbouwvoertuigenvaartuigen enz behoren tot de mogelijkheden.

Wij werken steeds volgens een gedetailleerd schoonmaak schema afgestemd op de wensen van de klant.

Ons dynamisch team tracht dankzij haar doorgedreven kennis en specialisatie op elke vraag een oplossing aan te bieden. Dankzij voortdurende moderniseringen en opleidingen slagen wij erin steeds aan uw kwaliteitseisen te voldoen.

scroll icon
auto reinigingsproducten

Kwaliteitsproducten

Wij werken steeds met hoogwaardige producten en de modernste technologieën uit de automobiel en schoonmaaksector. Onze kwaliteitsvolle producten zijn zuurvrij, siliconen vrij, biologisch afbreekbaar en voldoen aan de haccp voorwaarden voor reiniging in voedingsbedrijven en voedingsmiddelen industrie.

Mobiele carwash

Bij u thuis, op het bedrijf of op kantoor, wij komen ook ter plaatse om uw auto of wagenpark te reinigen. We beschikken over een volledig ingerichte bestelwagen en een eigen ingerichte werkplaats. We vragen enkel een  elektriciteit & wateraansluiting te voorzien.

schoonmaak van gebouwen

Kantoren en gebouwen

Wij maken ook uw kantoren en gebouwen schoon. Zowel voor, tijdens als na de kantooruren. Ook het wassen van ramen behoort tot de mogelijkheden. Wij werken steeds met een gedetailleerd schoonmaakschema.

algemene reiniging icoon

Algemene reiniging

Ook voor het reinigen, ontsmetten of desinfecteren van gebouwen, stallen, landbouwmachines
en zwembaden of het ontmossen van serres bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor elke algemene reiniging proberen we een gepaste oplossing te vinden.

7 dagen op 7

7 dagen op 7

Geen tijd tijdens de week? AquaBlue staat elke dag voor u klaar. Zowel in het weekend als op zon- en feestdagen. Ook voor spoedinterventies voor het verzorgen van uw wagen, wassen van ramen, schoonmaken van kantoren, … kan u op ons rekenen.

Meer weten? Contacteer ons nu!

Wilt u meer weten over onze mobiele carwash, auto detailing of andere schoonmaakdiensten?
Wij geven u graag extra uitleg over onze werkwijze en behandelingen. Neem contact met ons op voor meer info.

PROFESSIONELE SCHOONMAAK EN ALGEMENE REINIGING

AquaBlue biedt u een totaaloplossing aan voor de schoonmaak en het onderhoud van uw bureaus, lokalen, bedrijven, fabrieken, leslokalen, enz. en dit in alle mogelijke domeinen (service- of productiebedrijf, voedingsmiddelensector, bureaus, enz.).

Het wassen van ramen en rolluikenschoonmaken en desinfecteren van koelcellen, maar ook het reinigen van landbouwvoertuigenvaartuigen enz behoren tot de mogelijkheden. Bekijk hier al onze schoonmaak en reinigingsdiensten.

Enkele van onze klanten

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.