Wasbeurt exterieur

Uw wagen krijgt het hard te verduren. Daarom is het belangrijk om uw carrosserie goed te onderhouden en deze regelmatig te wassen. Bij het reinigen van uw auto gaan we steeds te werk in 3 stappen: de voorwas, afspoelen en wassen.

Voorwas

voorwas wagen wassen

Voor we aan de wasbeurt beginnen, wordt uw wagen behandeld met een actieve shampoo. Het product laten we eerst inwerken op uw wagen. De bedoeling is om zoveel mogelijk zand en ander vuil van de wagen te verwijderen voordat deze nog maar aangeraakt wordt. Elke zandkorrel, klei, modder, grind,… komt tussen de washandschoen en de lak terecht. Indien deze stap overgeslagen wordt is de kans op swirls of waskrassen groter en kan uw lak na verloop van tijd dof worden.

Drogen

Het droogblazen van de auto met lucht zorgt ervoor dat de kans op krassen tijdens het drogen volledig geëlimineerd wordt. We gebruiken dus geen droogdoeken meer waardoor de kans op krassen en “swirls” uitsluit. Dat zorgt ervoor dat uw auto zijn glans behoud en niet dof wordt. Onze droogblazer maakt het mogelijk de auto contactloos te drogen met behulp van warme en gefilterde lucht.

voorwas wagen wassen
auto wassen voor
auto wassen na
mobiele carwash
wasbeurt exterieur
velgen reinigen
wasbeurt exterieur

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.