Expertises voor verzekering van schade aan woningen

Bij AquaBlue bieden we uitgebreide expertise aan voor het beoordelen en afhandelen van schadeclaims aan woningen. Onze deskundige experts staan klaar om u te helpen bij verschillende soorten schade, zodat u verzekerd bent van een eerlijke en snelle afhandeling.

Brandschade

Brandschade aan uw woning kan verwoestend zijn. Onze experts komen ter plaatse om de schade op te nemen en een gedetailleerd rapport op te stellen. We werken nauw samen met uw verzekeraar om ervoor te zorgen dat alle schadeposten, zoals structurele schade, rook- en roetschade, en waterschade door bluswerkzaamheden, correct worden vergoed.

Geurbestrijding

Onaangename geuren in uw woning kunnen het gevolg zijn van schimmel, vocht of andere verontreinigingen. Onze experts identificeren de bron van de geur en adviseren over de meest effectieve reinigings- en herstelmethoden om uw woning weer fris te laten ruiken. Vaak is een ozon-geurbehandeling hiervoor de meest geschikte oplossing

Waterschade

Waterschade kan ontstaan door lekkages, overstromingen of andere watergerelateerde incidenten. Onze experts beoordelen de schade en stellen een gedetailleerd rapport op om ervoor te zorgen dat uw verzekering de juiste vergoeding biedt. We adviseren ook over preventieve maatregelen om toekomstige waterschade te voorkomen.

Kosten van de expertise

De kosten voor een schade-expert worden meestal door uw verzekeraar gedekt wanneer zij een expert inschakelen om de schade te beoordelen. Dit betekent dat u in de meeste gevallen geen extra kosten hoeft te maken voor de expertise zelf. Echter, als u besluit een onafhankelijke contra-expert in te schakelen, kunnen er kosten aan verbonden zijn. Deze kosten kunnen vaak worden verhaald op uw verzekeringsmaatschappij.

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.