Expertises voor verzekering van schade aan wagens

Bij AquaBlue bieden we uitgebreide expertise aan voor het beoordelen en afhandelen van schadeclaims aan voertuigen. Onze deskundige experts staan klaar om u te helpen bij verschillende soorten schade, zodat u verzekerd bent van een eerlijke en snelle afhandeling.

Verontreiniging

Verontreiniging van uw voertuig kan ontstaan door verschillende oorzaken, zoals vogelpoep, boomhars of chemische stoffen. Onze experts beoordelen de schade en stellen een gedetailleerd rapport op om ervoor te zorgen dat uw verzekering de juiste vergoeding biedt.

Krassen

Krassen op uw auto kunnen variëren van oppervlakkige lakschade tot diepere krassen die het metaal bereiken. Onze schade-experts inspecteren de krassen nauwkeurig en bepalen de beste herstelmethoden, zodat uw voertuig weer in topconditie wordt gebracht.

Geurproblemen

Onaangename geuren in uw auto kunnen het gevolg zijn van schimmel, vocht of andere verontreinigingen. Onze experts identificeren de bron van de geur en adviseren over de meest effectieve reinigings- en herstelmethoden om uw auto weer fris te laten ruiken.

Kosten van Expertise

De kosten voor een schade-expert worden meestal door uw verzekeraar gedekt wanneer zij een expert inschakelen om de schade te beoordelen. Dit betekent dat u in de meeste gevallen geen extra kosten hoeft te maken voor de expertise zelf. Echter, als u besluit een onafhankelijke contra-expert in te schakelen, kunnen er kosten aan verbonden zijn. Deze kosten kunnen vaak worden verhaald op uw verzekeringsmaatschappij.

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.