Reinigen en detailen van oldtimers

Bij het onderhoud en de reiniging van uw oldtimer moet u bijzonder voorzichtig te werk gaan. Nauwkeurigheid en precisie zijn zeer belangrijk bij het behandelen van het interieur en de carrosserie van uw wagen. De samenstelling en structuur van de lak is immers niet dezelfde als deze van moderne wagens.

Uw oldtimer polieren

detailen van oldtimers

Door de jaren heen heeft de lak van uw wagen wellicht een doffe kleur gekregen. Dat komt door de kleine oppervlakkige krassen die in de laklaag aanwezig zijn. De oplossing hiervoor is om uw carrosserie te polijsten. Bij een oldtimer wordt uiteraard uiterst voorzichtig te werk gegaan. Wanneer de lak goed verzorgd wordt, blijft uw geliefde wagen zijn waarde behouden.

Het interieur van uw oldtimer reinigen

Onderdelen voor oldtimers zijn zeer moeilijk te verkrijgen. Het is daarom belangrijk om de aanwezige onderdelen zo dicht mogelijk bij de originele staat terug te brengen. U kan bij ons terecht om het lederen interieur volledig te reinigen en voeden met de juiste producten. Een wagen met een interieur uit stof kan bij ons behandeld worden met een grondige dieptereiniging.

opel kadet oldtimer detaillen
opel kadet oldtimer detaillen
opel kadet oldtimer detaillen
opel kadet oldtimer detaillen

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.