Nano coating voor uw voorruit

Verhoog uw zichtbaarheid in het verkeer bij regenweer door het aanbrengen van een nano coating op uw voorruit. Deze zorgt door haar unieke structuur dat water en vuil zich niet meer op uw voorruit kan vasthechten. Ook bij negatieve temperaturen kan het water geen ijslaag vormen op uw vooruit. Zo hoeft u niet meer te krabben, maar schuift het ijs er gemakkelijk van.

​Werking

De  vrij-zicht-oplossing  voor uw auto werd zo ontwikkeld dat water, vuil, ijs enz. een kleiner contact met de oppervlakte hebben, waardoor deze niet meer goed kunnen hechten. Water kan geen (smeer-) film meer opbouwen maar vormt alleen nog maar druppels die bliksemsnel van u autoruiten parelen en daarmee ook het vuil meenemen.

nano coating voorruit

50 % meer zicht bij regen zorgt voor een aanzienlijke verkorting van de reactietijd. Bij 100 km/h meer dan 1 seconde = ca. 30 m kortere remweg

Wat is Nano-technologie

Nano is een eenheid om afmetingen aan te duiden. 1 nanometer is 1 miljoenste van een millimeter. Nano technologie creëert extreem kleine deeltjes op het oppervlak van uw wagen. Het vormt als het ware een net van deeltjes over je carrosserie of voorruit. Daardoor kan vuil en water zich veel minder snel hechten aan het oppervlak. Daardoor zal het water zich veel sneller van uw voorruit verwijderen waardoor je een veel beter zicht verkrijgt.

vrijzicht nano coating
nano coating voorruit
nano coating voorruit

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.