Lakverzegeling

Een lakverzegeling is een behandeling die je autolak voor langere tijd beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het zorgt ervoor dat het vuil zich minder snel vasthecht en de glans van je lak langer behouden blijft.​  Het product zorgt ervoor dat uw wagen zijn showroomglans lang blijft behouden. ​

​Nano lakverzegeling

Bij een nano coating wordt gebruik gemaakt van sterk gecondenseerde nano-deeltjes. Dankzij deze nano-deeltjes vormt de coating een hecht 3D netwerk. Daardoor is een nano coating veel harder, slijtvaster en duurzamer dan andere coatings op polymeerbasis.

​De harde hoogglansbescherming geeft bescherming tegen wegenzout, zure regen, industrie uitstoot, verkeersvuil, insecten resten en andere atmosferische vervuilingen die op de auto terecht komen.

De term ‘nano’ wordt gebruikt om een afmeting aan te duiden, in de vorm van nanometers of 1 miljoenste millimeter. Een nano lakverzegeling gebruikt dus zeer kleine deeltjes.

Werkwijze

De nano coating wordt uiterst hygiënisch aangebracht met daarvoor voorziene handschoenen. De coating op basis van siliciumdioxide hecht zich via een chemische reactie vast aan de lak van uw wagen waardoor de lak permanent ‘verzegeld’ wordt.

Er wordt gebruik gemaakt van sterk gecondenseerde nano-deeltjes welke zorgen voor een sterke onderlinge verknoping. Dankzij deze nano-deeltjes vormt de coating een hecht 3D netwerk wat onze behandeling veel harder, slijtvaster en duurzamer maakt dan eender welke beschikbare nano coating.

Resultaat

Resultaat na de lakverzegeling. Het water hecht zich niet aan de carrosserie, maar parelt er mooi van. Dit komt omdat het water geen oneffenheden op de carrosserie heeft om zich aan vast te maken.

lakverzegeling
zonder lakverzegeling
lakverzegeling

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.