Lakinspectie

De lak van een wagen zegt heel veel over de geschiedenis ervan, wat hij meegemaakt, waar er herstellingen gebeurd zijn.
Hoe interessant zou het dus zijn om een hiervan een uitgebreid verslag te krijgen? Dan is een lakinspectie wat u nodig heeft. Het verslag leert u alles over waar er herstellingen gedaan zijn en bovendien hoe goed die gedaan zijn.

Hoe gaat een lakinspectie in zijn werk?

lakinspectie

Vooraleer we beginnen met polijsten wordt de lak altijd aan een grondige inspectie onderworpen en maken we een analyse van de gegevens. Ieder carrosserie-onderdeel wordt los van elkaar opgemeten in combinatie met de daarvoor voorziene belichtingen.
Dankzij een uitgebreide lakinspectie komt u alles te weten over de lak van uw wagen of uw toekomstige wagen.
U krijgt een voertuigsgebonden uitgebreid verslag met onze vastgestelde metingen en bevindingen. Op basis van dit verslag kan u  een gefundeerde mening vormen over uw voertuig.

De aankoop van een nieuw of occasie voertuig kan bemoeilijkt worden door verzwegen of onopgemerkte transportschade of de onbekende/ontbrekende historiek van een wagen. Onze lakinspectie kan hierbij helpen door u een compleet beeld te geven van de staat waarin de lak van de wagen in kwestie zich bevindt.
Door gebruik te maken van lakdiktemeters en speciaal hiervoor ontworpen belichting kunnen wij elke cm2 van de lak inspecteren en analyseren. Zo kunnen we lakdefecten of verdoken herstellingen opsporen.

Deze dienst heeft een aantal klanten al heel wat kosten gespaard. Na de lakinspectie hebben zij afgezien van de aankoop van een wagen die er op het eerste zicht in orde bleek.
Niet enkel onderhuids kunnen er veel verborgen gebreken aanwezig zijn. De lak geeft heel wat geheimen bloot voor een getraind oog en de correcte tools.

*Door middel van onze lakinspectie ken je de ware historiek van de lak (en de wagen) *

*Controle van poliersporen of lakschade*

*U ontvangt een gedetailleerde uitgebreide analyse*

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.