Oppervlakkige lakschade repareren

Krassen, dofheid, … zijn defecten in de autolak waar veel wagens mee te kampen hebben. Deze defecten kunnen verwijderd worden door gebruik te maken van verschillende lakbehandelingen.  Afhankelijk van de staat en leeftijd van de laklaag kan geopteerd worden voor een lichte of een complete lakcorrectie!

Lakcorrecties

Spot repair

lakschade voor

Heeft u zich misrekend bij het parkeren of het uitrijden van uw garage? Een kleine kras in uw autolak, het is snel gebeurd. Gelukkig kan u bij ons terecht voor een spot-repair. Een spot-repair wordt vooral gebruikt om kleine lakschade te herstellen. Wanneer het slechts oppervlakkige krassen betreft, is het niet altijd nodig om een dure carrossier in te schakelen.

Lees meer ->

Polijsten

polijsten handgreep auto

Bij het polijsten van autolak  wordt er een korrel verwerkt met een machine op hoge toeren. Zo worden lichte krassen verwijderd zodat uw lak terug zijn originele glans terug krijgt.

Lees meer ->

Waxen

waxen

De lak van uw wagen wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf. UV-stralen, vocht, hars, uitwerpselen van vogels, etc. zorgen ervoor dat uw lak zijn glans verliest en de intensiteit van de kleur vervaagd. Uw auto waxen beschermt de lak tegen deze invloeden.

Lees meer ->

Mercedes sprinter (voor)

Mercedes sprinter (na)

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.