De grote lenteschoonmaak

You are here: Home \ blog \ De grote lenteschoonmaak
7 april 2019 ,

Het mooie weer is in aantocht en lentekriebels beginnen. Het wordt tijd om het vuil dat zich de hele winter heeft opgehoopt en de rommel die je hebt verzameld te verwijderen.

Ramen wassen

Een goed begin bij de lenteschoonmaak is het wassen van de ramen. Een streepvrij raam om de eerste zonnestralen binnen te laten. Wil je de ramen en de profielen een grondige schoonmaakbeurt geven kan je ook altijd een ramenwasser inschakelen. Zeker wanneer deze op moeilijk bereikbare plaasten liggen kan beroep doen op een ruitenwasser een goed idee zijn.

Daarna is het ook het ideale moment om de rolluiken een schoonmaakbeurt te geven.

Buitenshuis

Ook buitenshuis kan je alles terug klaarmaken voor de zomer. Het mos en vuil van je oprit en terras verwijderen zodat je daarna op een proper terras van de eerste zonnestralen kan genieten. Met het juiste materiaal en producten krijg je het terras terug in top vorm zonder het te beschadigen.

Inboedel opruimen

Je kan van de lenteschoonmaak ook gebruik maken om eindelijk eens alle rommel uit die zolder, kelder of garage op te ruimen. Alle spullen die je niet meer gebruikt weggooien en terug wat plaats maken voor nieuwe plannen. AquaBlue kan u helpen bij het opruimen van uw inboedel.

Hulp nodig?

Laat u de grote lenteschoonmaak liever aan anderen over? Bekijk onze diensten of contacteer ons.

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.