Uw serre reinigen en ontmossen

serre reinigen

Kriebelt het al om te beginnen zaaien? Straks is het eindelijk zover. Maar eerst moet je de serre reinigen. Zeker na een lange winter is de beglazing van uw serre aan een opfrisbeurt toe. Een propere serre oogt niet alleen mooier, ze vermindert ook de kans op schimmelinfecties.

Op het einde van de zomer of de herfst geeft u de serre best een grote reinigingsbeurt. Het is aangeraden de reiniging uit te voeren net voor de grote koude, op een droge dag, zodat we de planten nog buiten kunnen plaatsen.  De ruiten worden gewassen met water en met een hogedrukreiniger. Goede hygiëne in de serre, is een onmisbaar uitgangspunt voor het voorkomen van ziekten en plagen.

Met de juiste producten en gereedschappen klaren wij deze klus voor u. Zo kan u tijd besteden aan de leuke aspecten van tuinieren.

Professionele serres ontmossen

Ook voor professionele tuinbouw serres kan u een beroep doen op onze diensten. Een tuinbouw serre reinigen kan enkel met het juiste materiaal om grote oppervlaktes te reinigen. Wij hebben de nodige attributen om op hoogte te werken. Daarnaast zijn wij ook haccp gecertifieerd. We zijn dus op de hoogte van de nieuwste wetten en regels rond hygiëne.

De producten die wij gebruiken zijn ook steeds biologisch afbreekbaar. Ze vormen dus geen gevaar voor de aanwezige planten en gewassen in uw serre.

HACCP

 

haccp logo

HACCP is de huidige preventieve referentiemethode.  Door het volgen van haccp waarborgen wij de hygiënische veiligheid van uw voedselproducten. Het toepassen van deze methode is wettelijk verplicht. AquaBlue reinigt uw serres en installaties steeds volgens de huidige HACCP richtlijnen. We zijn hier voor gediplomeerd en kennen dus de regelgeving tot in de puntjes.

Wenst u een offerte om uw professionele serre te ontmossen? Contacteer ons nu.

serre ontmossen
serre reinigen
plantenserre reinigen
serre ontmossen
ontmossen serre
ruiten serre wassen
reinigen serre
serres schoonmaken
glazen serre kuisen
serre schoonmaken
ontmossen van serres
serre schoonmaken
serres reinigen

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.