Schoonmaken van koelcellen / vriescellen /rijpcellen

Koelcellen, vriescellen en rijpcellen dienen naast de reguliere schoonmaak jaarlijks een grondig schoonmaakonderhoud.
Zo bestrijden wij effectief bacteriënschimmels en ziektes.
Zeker in een branche waar de controles streng zijn en wil je besmetting absoluut wil vermijden.  Een desinfecterende schoonmaak is dus van groot belang. Aquablue reinigt de ganse koelruimte van vloeren, wanden tot plafonds, stapelrekken, verdampers, roosters enzovoort.

 

 

Wanden, vloeren en plafonds

Bij het groot schoonmaakonderhoud wordt uw gehele koelcel grondig gereinigd. We nemen niet alleen de vloer, maar ook de wanden en het plafond onder handen. Hierbij gebruiken wij speciale schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor de voedingssector. Met het groot schoonmaakonderhoud desinfecteren wij uw gehele koelcel.

 

Werkwijze

Het reinigen van de stapelrekken de wanden, vloeren en plafonds gebeurd door middel van hoge druk. We gebruiken steeds een desinfecterend product en daarna wordt alles goed geschrobd en onder hoge druk nagespoeld.

Wij hebben ervaring met koelinstallaties in horeca, restaurants, bakkerijen, slagerijen, voedingsbedrijven, enz.

koelcel

HACCP

 

haccp logo

HACCP is de huidige preventieve referentiemethode.  Door het volgen van haccp waarborgen wij de hygiënische veiligheid van uw voedselproducten. Het toepassen van deze methode is wettelijk verplicht. AquaBlue reinigt uw installaties steeds volgens de huidige HACCP richtlijnen. We zijn hier voor gediplomeerd en kennen dus de regelgeving tot in de puntjes.

 

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wenst u een offerte? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

kaasmakerij desinfecteren
voedingsbedrijf reinigen
koelcel desinfecteren
schoonmaken koelcel
rijpcellen desinfecteren
kaasmakerij desinfecteren
koelcellen schoonmaken
kaasmakerij schoonmaken
koelcel schoonmaken

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.