Schoonmaken van koelcellen / vriescellen /rijpcellen

Koelcellen, vriescellen en rijpcellen dienen naast de reguliere schoonmaak jaarlijks een grondig schoonmaakonderhoud.
Zo kunnen bacteriënschimmels en ziektes effectief worden bestreden.
Zeker in een branche waar de controles streng zijn en je besmetting absoluut wil vermijden, is een desinfecterende schoonmaak van groot belang. Aquablue reinigt de ganse koelruimte van vloeren, wanden tot plafonds. Stapelrekken, verdampers, roosters enzovoort.

 

Wanden, vloeren en plafonds

koelcel reinigen en desinfecteren

Bij het groot schoonmaakonderhoud wordt uw gehele koelcel grondig gereinigd. Dat betekent niet alleen de vloer, maar ook de wanden en het plafond worden onder handen genomen. Hierbij gebruiken wij speciale schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor de voedings-sector. Met het groot schoonmaakonderhoud desinfecteren wij uw gehele koelcel.

 

Werkwijze

Het reinigen van de stapelrekken de wanden, vloeren en plafonds gebeurd door middel van hoge druk. Er wordt steeds een desinfecterend product gebruikt en daarna wordt alles goed geschrobd en onder hoge druk nagespoeld.

Wij hebben ervaring met koelinstallaties in horeca, restaurants, bakkerijen, slagerijen, voedingsbedrijven, enz.

 

HACCP

haccp logo

HACCP is de huidige preventieve referentiemethode, waardoor de hygiënische veiligheid van onze voedselproducten gewaarborgd kan worden. Het toepassen van deze methode is wettelijk verplicht. AquaBlue reinigt uw installaties steeds volgens de huidige HACCP richtlijnen. We zijn hier voor gediplomeerd en kennen dus de regelgeving tot in de puntjes.

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wenst u een offerte? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.