Schoonmaken van koelcellen / vriescellen /rijpcellen
Koelcellen, vriescellen en rijpcellen dienen naast de reguliere schoonmaak jaarlijks een grondig schoonmaakonderhoud.
Zo bestrijden wij effectief bacteriën, schimmels en ziektes.
Zeker in een branche waar de controles streng zijn en je besmetting absoluut wil vermijden. Een desinfecterende schoonmaak is dus van groot belang. Aquablue reinigt de ganse koelruimte van vloeren, wanden tot plafonds, stapelrekken, verdampers, roosters enzovoort.
Wanden, vloeren en plafonds
Bij het groot schoonmaakonderhoud wordt uw gehele koelcel grondig gereinigd. We nemen niet alleen de vloer, maar ook de wanden en het plafond onder handen. Hierbij gebruiken wij speciale schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor de voedingssector. Met het groot schoonmaakonderhoud desinfecteren wij uw gehele koelcel.
Werkwijze
Het reinigen van de stapelrekken de wanden, vloeren en plafonds gebeurd door middel van hoge druk. We gebruiken steeds een desinfecterend product en daarna wordt alles goed geschrobd en onder hoge druk nagespoeld. Bij sommige koelinstallaties kunnen we geen hoge druk gebruiken en reinigen we de koelcel manueel.
Wij hebben ervaring met koelinstallaties in horeca, restaurants, bakkerijen, slagerijen, voedingsbedrijven, enz.
HACCP
HACCP is de huidige preventieve referentiemethode. Door het volgen van haccp waarborgen wij de hygiënische veiligheid van uw voedselproducten. Het toepassen van deze methode is wettelijk verplicht. AquaBlue reinigt uw installaties steeds volgens de huidige HACCP richtlijnen. We zijn hier voor gediplomeerd en kennen dus de regelgeving tot in de puntjes.
Meer weten?
Wilt u meer weten over onze werkwijze of wenst u een offerte? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Reinigen koelwagens (haccp)
Reinigen kaasmakerij
Reinigen koelcel (voor)
Reinigen koelcel (na)
Reinigen koelcel (voor)
Reinigen koelcel (na)