Schoonmaak en onderhoud van kantoren en gebouwen

Aquablue kan uw kantoren en gebouwen voor u onderhouden. Wij staan in voor de schoonmaak van kantoren, banken, appartementen, trappenhallen, scholen, praktijken, sanitaire ruimten, refter, keuken, bakkerijen, winkels, toonzalen, …

Wij werken steeds volgens een gedetailleerd schoonmaakschema afgestemd op de wensen van de klant. Uitvoering kan zowel voor als tijdens de kantooruren.  Zowel voor een éénmalige opdracht als voor periodieke schoonmaak kan je bij ons terecht.

Onze schoonmaakdiensten voor kantoren

Reinigen van kantoormateriaal

schoonmaak kantorenKantoormateriaal zoals pc’s kunnen veel microben bevatten omdat ze frequent worden gebruikt. Een regelmatige reiniging verlengt hun levensduur. Wij verwijderen het stof en maken de werkplek schoon. Een propere werkplek draagt bij aan het welzijn van uw medewerkers.

De meeste kantoortoetsenborden bevatten 70 procent meer bacteriën dan een toiletbril.

Onderhoud van sanitair

onderhoud sanitair

Wij reinigen en onderhouden uw sanitair op regelmatige basis. Zo vermijden we een onaangenamen geur en garanderen we de hygiëne in uw bedrijf.  Dat voorkomt ook dat ziekten en epidemieën zich verspreiden. Een gezonde werkomgeving zorgt voor minder ziekte bij uw werknemers.

Wassen van Ramen

ramen wassenWij zorgen voor een professionele schoonmaak van de ramen van uw kantoor, winkel, showroom, huis.. Hiervoor beschikken wij over het nodige materiaal en producten om uw ramen streep vrij te wassen. Lees hier meer over het wassen van ramen

Reinigen van vloeren

De vloerbekleding in uw bedrijf houden wij voor u in goede staat. We reinigen zowel harde vloeren als tapijten en vast tapijt. Wij beschikken over de nodige kennis en het materiaal om uw vloeren grondig te reinigen.

Meer informatie? Vraag een gratis offerte op onze contactpagina.

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.