Schoonmaak en onderhoud van kantoren en gebouwen

Aquablue kan uw kantoren en gebouwen voor u onderhouden. Wij staan in voor de schoonmaak van kantoren, banken, appartementen, trappenhallen, scholen, praktijken, sanitaire ruimten, refter, keuken, bakkerijen, winkels, toonzalen, …

Wij werken steeds volgens een gedetailleerd schoonmaakschema afgestemd op de wensen van de klant. Uitvoering kan zowel voor als tijdens de kantooruren.  Zowel voor een éénmalige opdracht als voor periodieke schoonmaak kan je bij ons terecht.

Periodiek onderhoud van werkruimten en bureaus

Een van de grootste voordelen van een regelmatige reiniging is dat uw werknemers niet worden geconfronteerd met stress en ergernis door een gebrek aan netheid van de werkplek. Een nette omgeving is niet alleen voor het oog belangrijk, maar ook voor de gezondheid en de hygiëne van de personen die ze gebruiken: uw werknemers, klanten en bezoekers. Om u een dienstverlening aan te bieden die aansluit bij u behoeften, worden de prestaties uitgevoerd door goed opgeleide medewerkers die ervaring hebben met de nieuwste schoonmaak technieken en gespecialiseerde producten..

De schoonmaakbehoeften zijn afhankelijk van de grootte van uw lokalen en het gebouw. Daarom bieden we een ruim gamma diensten aan voor de reiniging van kantoormeubilair. We zorgen ook voor regelmatig onderhoud van de ramen, zodat er meer daglicht in de kantoren kan doordringen.

 

 Onze schoonmaakdiensten voor kantoren

Reinigen van kantoormateriaal

Kantoormateriaal zoals pc’s kunnen veel microben bevatten omdat ze frequent worden gebruikt. Een regelmatige reiniging verlengt hun levensduur. Wij verwijderen het stof en maken de werkplek schoon. Een propere werkplek draagt bij aan het welzijn van uw medewerkers.

De meeste kantoortoetsenborden bevatten 70 procent meer bacteriën dan een toiletbril.

schoonmaak kantoor

Onderhoud van sanitair

schoonmaak sanitair

Wij reinigen en onderhouden uw sanitair op regelmatige basis. Zowel kleedkamers, sanitaire blokken, douches, … kunnen door ons worden onderhouden. Zo vermijden we een onaangenamen geur en garanderen we de hygiëne in uw bedrijf.  Dat voorkomt ook dat ziekten en epidemieën zich verspreiden. Een gezonde werkomgeving zorgt voor minder ziekte bij uw werknemers.

Wassen van Ramen

Wij zorgen voor een professionele schoonmaak van de ramen van uw kantoor, winkel, showroom, huis.. Hiervoor beschikken wij over het nodige materiaal en producten om uw ramen streep vrij te wassen. Lees hier meer over het wassen van ramen

ramen wassen

Reinigen van vloeren

De vloerbekleding in uw bedrijf houden wij voor u in goede staat. We reinigen zowel harde vloeren als tapijten en vast tapijt. Wij beschikken over de nodige kennis en het materiaal om uw vloeren grondig te reinigen.

Meer informatie? Vraag een gratis offerte op onze contactpagina.

Wassen van uw wagenpark

Naast het reinigen van uw werkomgeving kunnen we ook de wagens van uw medewerkers onder handen nemen. Zo blijft uw vloot in optimale conditie. Lees meer over het reinigen van bedrijfsvoertuigen.

kleedruimte schoonmaken
eetruimte schoonmaken
sanitaire ruimte schoonmaken
kantoor schoonmaken
bedrijfsgebouwen schoonmaken
kantine schoonmaken
sanitair blok schoonmaken
bedrijfs keuken schoonmaken
schoonmaak sanitair

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.