Reinigen van containers

Wanneer uw container terug komt van een transport , dan is de binnenkant vaak verontreinigd door de inhoud ervan. AquaBlue helpt u graag om deze te reinigen, ontvetten en desinfecteren zodat ze terug kunnen gebruikt worden voor een nieuw transport.

Container cleaning na brandbare vloeistoflekkage_2

Werkwijze

Onze bestelwagen is volledig uitgerust met hogedruk reinigers. We kunnen de containers zowel met warm als met koud water reinigen. Ook beschikken we over de juiste producten om de container volledig schoon te maken.

Wij reinigen uw container(s) met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water. Zo is onze oplossing niet belastend voor het milieu en heeft u een schone en fris ruikende container!

HACCP


haccp logo

HACCP is de huidige preventieve referentiemethode.  Door het volgen van haccp waarborgen wij de hygiënische veiligheid van uw voedselproducten die in containers vervoerd worden. Het toepassen van deze methode is wettelijk verplicht. AquaBlue reinigt uw containers steeds volgens de huidige HACCP richtlijnen. We zijn hier voor gediplomeerd en kennen dus de regelgeving tot in de puntjes.

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.