Ruitenwasser / Ramenwasser

Bent u niet meer in staat om uw eigen ramen en vensters te kuisen of heeft u gewoonweg geen tijd? Dan doet u het best beroep op professionele een glazenwasser of ruitenwasser. Wij kuisen het glas van ramen van kantoren, woningen, garages, appartementen, veranda’s, bijgebouwen enz…

Onderhoud van ramen

Ramen die je goed onderhoudt, blijven langer in optimale staat. Wij wassen uw ramen met respect voor het profiel en de beglazing. Hiervoor hebben wij gespecialiseerd materiaal en producten. Door onze jarenlange ervaring als ramenwasser bezorgen wij u steeds een streep en krasvrij resultaat. Daarvoor kan gebruik maken van onze periodieke diensten waarbij wij bij u op vaste tijdstippen langskomen.

Verandaglas in het dak heeft een lage hellingsgraad waardoor vuil, bladeren en stof snel zichtbaar zijn. Bovendien zijn deze grote glaspartijen vaak moeilijk bereikbaar. Daarom is het in die gevallen best om beroep te doen op een professionele glazenwasser. Wij kunnen met het nodige materiaal en producten uw glasoppervlakken vakkundig reinigen

ramenwasser

Rolluiken wassen

rolluiken wassen

Rolluiken zijn de ideale oplossing om alles mooi te verduisteren én ze bieden een bescherming tegen inbraak en geluid. Ze geven een veilig gevoel.

Uiteraard worden ook rolluiken vuil door opwaaiend stof en vuil. Afhankelijk van de oriëntatie van uw woning zullen deze sneller verontreinigd raken. AquaBlue kan uw rolluiken voor u schoonmaken. Zo voorkomt u dat het vuil zich gaat ophopen in de rolluik kasten en dat uw rolluiken gaan blokkeren.

Meer weten over onze ramenwasser diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dakgoten reinigen

Wenst u naast het wassen van uw ramen of rolluiken ook uw dakgoten laten kuisen? Dat is een goed idee, u kan namelijk vervelende schade voorkomen door deze 1 à 2 maal per jaar te laten nakijken. Lees hier meer over het reinigen van dakgoten.

dakgoot reinigen

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.