Dieptereiniging van sanitair

Dagelijks onderhoud is niet voldoende om de moeilijk bereikbare plaatsen onder randen goed te behandelen. Vervuiling (fecale residuen, urinezouten, vetafzetting, corrosie- en kalkaanslag) bouwt zich op die plekken op waardoor voedingsbodems voor bacteriën ontstaan. Geuroverlast, technische storingen en verstoppingen zijn hiervan het gevolg. Het regelmatig uitvoeren van een dieptereiniging is noodzakelijk om dit te voorkomen. Het veroorzaakt bruine aanslag, kalkaanslag of urinesteen in het toilet.

Zo worden bij een dieptereiniging alle onderdelen van de sanitaire installaties zowel in- als uitwendig gereinigd, ontkalkt en gedesinfecteerd. Ook op de moeilijk bereikbare plaatsen. Denkt u daarbij aan toiletten, wastafels en douche- en kleedruimten, inclusief sifons, buizen, consoles en de voor- en achterzijde van spiegels en planchetten.

Waarom dieptereiniging van sanitair?

  • Lager ziekteverzuim door gezonder werk- en leefklimaat
  • Hygiënische situatie waarin iedereen zich prettig voelt
  • Fris ogend en ruikend sanitair
  • Langere levensduur sanitaire installaties
  • Minder defecten en storingen aan het sanitair

Een dieptereiniging laten uitvoeren

Wenst u een dieptereiniging van uw sanitair te laten uitvoeren, of wenst u meer informatie? Het team van AquaBlue staat voor u klaar met jarenlange kennis en ervaring. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meer weten? Contacteer ons

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vraag.